Винниківські діти вчилися створювати власні книжечки

Винниківські діти вчилися створювати власні книжечки

Майстер-клас зі створення власної книжечки відбувся сьогодні, 11 червня, в бібліотеці для дорослих Винник. Таке цікаве заняття стало можливе завдяки запрошенню завідувача бібліотеки Ірини Андрухів для його проведення працівниці відділу для юнацтва бібліотеки на Мулярській, куратора проекту «Майстерня щастя», молодої казкарки та художниці Анастасії Введенської. Дізнатися про всі етапи створення книги і власноруч зробити власну

Майстер-клас зі створення власної книжечки відбувся сьогодні, 11 червня, в бібліотеці для дорослих Винник. Таке цікаве заняття стало можливе завдяки запрошенню завідувача бібліотеки Ірини Андрухів для його проведення працівниці відділу для юнацтва бібліотеки на Мулярській, куратора проекту «Майстерня щастя», молодої казкарки та художниці Анастасії Введенської.

Дізнатися про всі етапи створення книги і власноруч зробити власну книжечку змогли учасники міжшкільного табору «Бджілка» (загін «Берегині»).

Анастасія продемонструвала барвисті захоплюючі книжечки зі серії «Пригоди пацючка Міхала», які вона написала. А далі – розпочався процес створення дітьми власних книжечок, за етапами, які проходить книга від автора до читача. Школярики формували сторінки книги, скріплювали їх, писали автора (себе), придумували назву (переважно обирали пригоди), ілюстрували обкладинку, створювали текст і малюнки до нього…

Діти жваво обговорювали свої шедеври, розповідали, які історії хотіли б вкласти в книжечку. Знання для цього вже мають завдяки майстер-класу, а часу вдосталь – попереду літо.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини