Вандалізм біля дитячої бібліотеки

Не минуло й тижня з того часу, як на сайті «Винниківського Вісника» ми подали інформацію про те, що мешканці не шанують гарно облаштований простір навколо дитячої бібліотеки, зокрема нищать «живі» фігурки слоників, викидають недопалки, порожні пляшки та сміття. А в суботу, 16 червня, працівники бібліотеки були шоковані побаченим – вандали вирвали маленькі туї, які були

Не минуло й тижня з того часу, як на сайті «Винниківського Вісника» ми подали інформацію про те, що мешканці не шанують гарно облаштований простір навколо дитячої бібліотеки, зокрема нищать «живі» фігурки слоників, викидають недопалки, порожні пляшки та сміття.

А в суботу, 16 червня, працівники бібліотеки були шоковані побаченим – вандали вирвали маленькі туї, які були елементами зеленої «картинки» громадського простору, яким тішиться винниківська малеча.

«Працівники бібліотеки й гадки не мають, хто здійснює вандалізм, але щодня бачимо, як байдуже ставляться до краси, що створена біля нашого закладу, в першу чергу, дорослі, – каже завідувач бібліотеки Олександра Толоченко. – А також просимо батьків, щоб пояснювали дітям, що треба бережливо ставитися до  того, що створено з метою зробити наше місто гарнішим».

2 comments
visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

2 Comments

  • Ігор
    18.06.2018, 14:23

    Враховуючи наші реалії, територія бібліотеки і дитячого майданчика повинна бути огорожена, хоча би як ігровий майданчик на куті Шевченка-Довганика. Це і безпека дітей в першу чергу, щоб не дай бог не вискочили під колеса. Тим більше зараз, коли на Шевченка такий жвавий рух в зв’язку із об’їздом Галицької.

    REPLY
    • Володимир@Ігор
      18.06.2018, 17:05

      Це все вірно, але може знайдеться добра людина, яка заспонсорує кошти на встановлення відеонагляду, щоб можна було ту нечисть притягнути до матеріальної та кримінальної відповідальності!

      REPLY

Останні новини