Ярина Каторож розповість винниківчанам про нову книгу «Альянс»

Ярина Каторож розповість винниківчанам про нову книгу «Альянс»

У неділю, 24 червня, в бібліотеці для дорослих о 15.00 відбудеться презентація книги «Альянс» із трилогії «Палімпсест» талановитої письменниці та художниці, винниківчанки Ярини Каторож. «У творчому доробку Ярини Каторож є ще дві книги — роман «Алхімія свободи» та перша частина трилогії «Палімпсест» – «Стожар», – розповіла завідувач бібліотеки для дорослих Ірина Андрухів. – Ярина обіцяє

У неділю, 24 червня, в бібліотеці для дорослих о 15.00 відбудеться презентація книги «Альянс» із трилогії «Палімпсест» талановитої письменниці та художниці, винниківчанки Ярини Каторож.

«У творчому доробку Ярини Каторож є ще дві книги — роман «Алхімія свободи» та перша частина трилогії «Палімпсест» – «Стожар», – розповіла завідувач бібліотеки для дорослих Ірина Андрухів. – Ярина обіцяє потішити нас цікавинками зі світу фентезі, тож приходьте! Давайте разом поринемо у цей магічний світ».

В анотації до книги зазначено: «…Світлі Стожари можуть припускатися важких помилок, відлуння яких відчувається крізь століття. Певно, ця книжка про розуміння. Іншого можна підкорити, вирвати йому мову і закувати у кайдани. Це простіше, аніж спробувати зрозуміти хто він – той інший. Потиснути йому руку. Укласти Альянс. І ще ця книжка про любов, через яку люди стають здатними творити найблагородніші й найстрашніші справи. Про любов у всіх сенсах цього слова. Нова книжка Ярини Каторож варта того, щоб ви пережили цю історію та чекали на її завершення».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини