У ДТП у Чижикові потерпіло троє людей

Учора, 20 червня, сайт «Винниківський Вісник» повідомляв, що  близько 18 години на дорозі в селі Чижиків трапилася автомобільна аварія. На місце ДТП негайно виїхала карета швидкої медичної допомоги. Також до допомоги потерпілим у ДТП долучилися працівники 61-ої ДПРЧ, що дислокована у Винниках. Про ДТП біля села Чижиків редакцію «Винниківського Вісника» повідомив керівник 61-ої ДПРЧ Юрій

Учора, 20 червня, сайт «Винниківський Вісник» повідомляв, що  близько 18 години на дорозі в селі Чижиків трапилася автомобільна аварія.

На місце ДТП негайно виїхала карета швидкої медичної допомоги.

Також до допомоги потерпілим у ДТП долучилися працівники 61-ої ДПРЧ, що дислокована у Винниках.

Про ДТП біля села Чижиків редакцію «Винниківського Вісника» повідомив керівник 61-ої ДПРЧ Юрій Доманський.

Сьогодні, 21 червня, стало відомо, що водій автомобіля марки «Москвич-412» не впорався з керуванням і врізався у бетонні блоки, які зберігалися біля сільської дороги. Під час ДТП травм різного ступеня зазнало троє людей, які перебували в салоні легковика. Усі вони госпіталізовані.

Тамтешні мешканці також розповіли, що водій згаданого автомобіля вже вдруге потрапляє в ДТП на цьому місці. З їхніх слів стало відомо, що позаминулого року цей молодик уже розбив свій попередній легковик (і також марки «Москвич»), в‘їхавши в ці ж бетонні блоки. Тоді його машина перекинулася від сильного удару. І молодик залишив її із увімкненими фарами, зникнувши з місця попереднього ДТП. На жаль, ця історія його нічого не навчила. Учора разом із ним потерпіло ще двоє людей. Як і тоді, машина потребує капітального ремонту. До речі, зі слів його односельців, після першої ДТП йому машину довелося здати на металобрухт, бо до  відновлення вона не надавалася. Можливо, й тепер доведеться здавати «Москвича» на брухт.

Екіпаж спецтехніки 61-ої ДПРЧ учора повернувся на місце дислокації о 20-10, надавши необхідну допомогу в ліквідації наслідків згаданої ДТП.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини