Із понеділка, 16 липня, у Винниках закриють на ремонт другий проміжок вулиці Галицької

Із понеділка, 16 липня, у Винниках закриють на ремонт другий проміжок вулиці Галицької

Із 16 липня на ремонт закриють другий проміжок вулиці Галицької. А саме: від дорожнього знаку «Винники», зі сторони Львова, до вулиці Шевченка. Про це повідомили у Винниківській міськраді (розпорядження міського голови Винник за №53 від 12.07.2018 р.). Отож, із наступного понеділка весь транспорт, який від вулиці Івана Франка, через вулицю Стуса й Шевченка рухався далі

Із 16 липня на ремонт закриють другий проміжок вулиці Галицької. А саме: від дорожнього знаку «Винники», зі сторони Львова, до вулиці Шевченка.

Про це повідомили у Винниківській міськраді (розпорядження міського голови Винник за №53 від 12.07.2018 р.).

Отож, із наступного понеділка весь транспорт, який від вулиці Івана Франка, через вулицю Стуса й Шевченка рухався далі вулицею Галицькою до Львова, змінить свій маршрут. Із 16 липня весь цей транспорт біля тютюнової фабрики змушений буде завертати на вулицю Івасюка й далі через Лисиничі та Кривчиці їхати до Львова.

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання протоколу розгляду тендерних пропозицій виконавчого комітету Винниківської міської ради від 04.10.2017 року щодо визначення переможця тендеру з будівництва об‘єкта «Капітальний ремонт дороги вулиці Галицька в м.Винники» (45233000-9- Будівництво, влаштування фундаменту та покриття шосе, доріг), враховуючи лист ТзОВ «ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ», на час проведення капітального ремонту вулиці Галицької в м.Винники:

1.ТзОВ «ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШЛ» дозволити перекрити рух транспортних засобів від початку м.Винники до вул.Т.Шевченка та від вул.Івасюка до вул.І.Франка з 16.07.2018 р. до 16.09.2018 р.

1.2. Згідно погодженої відділом безпеки дорожнього руху УПП у м.Львові ДПП схеми з організації дорожнього руху під час виконання будівельних робіт на вул.Галицька (від початку в м.Винники до вул. Т.Шевченка та від вул.Івасюка до вул.І.Франка) встановити необхідні дорожні знаки.

  1. Рекомендувати управлінню транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв‘язку Львівської ОДА внести зміни міських і приміських автобусів маршрутів відповідно до погодженої схеми на час проведення капітального ремонту дороги з врахуванням вирішення потреб із добиранням мешканців вулиці Богдана Хмельницького.

Схему організації дорожнього руху можна переглянути ТУТ

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини