«Жупан» у гостях здобув переконливу перемогу

Сьогодні, 26 серпня, винниківський «Жупан» провів черговий поєдинок чемпіонату Пустомитівщини у населеному пункті Оброшино. Винниківські футболісти мали беззаперечну перевагу й розгромили суперників із рахунком – 4:0. Уже на 8-ій хвилині Новак із близької відстані сильним ударом відкрив рахунок – 1:0. На 10-ій хвилині Новак і Левицький почергово пробивали з близької відстані, але успіху не мали.

Сьогодні, 26 серпня, винниківський «Жупан» провів черговий поєдинок чемпіонату Пустомитівщини у населеному пункті Оброшино.

Винниківські футболісти мали беззаперечну перевагу й розгромили суперників із рахунком – 4:0.

Уже на 8-ій хвилині Новак із близької відстані сильним ударом відкрив рахунок – 1:0. На 10-ій хвилині Новак і Левицький почергово пробивали з близької відстані, але успіху не мали.

А на 22-ій хвилині у ворота винниківчан було призначено пенальті. Господарі отримали реальний шанс вирівняти становище. Але на заваді їхнім намірам стала майстерність голкіпера ФК «Жупан» Хамуляка. Наш воротар у карколомному стрибку відбив удар суперника.

На 28-ій хвилині гравець гостей з близької відстані пробив головою, але вище воріт.

На 42-ій 43-ій і 44-ій хвилинах винниківчани мали чудові нагоди закріпити свій успіх. Першим вийшов віч-на-віч із голкіпером Олег Пігура. Далі Олег разом із Павлентієм майже закотили м‘яч  ворота, але захисник оброшинців якимось дивним ударом вибив його з лінії воріт і над поперечкою. Останнім у першому таймі з близької відстані знову буквально розстрілював ворота оброшинців Новак, але його удар прийняв на себе захисник господарів.

У другому таймі вже господарі схаменулися й кинулися відігруватися. М‘яч після пострілу їхнього гравця влучив у стійку. Господарі, отримавши право на кутовий, знову небезпечно пробивали.

Але їхні зусилля другим м‘ячем ударом головою зруйнував Мех, який довів рахунок до 2:0.

Після цього оброшинці перестали вірити в те, що вони можуть відігратися. Згодом Козидра дальнім ударом зробив рахунок розгромним – 3:0. А Мех знову ударом головою довів його до – 4:0.

Винниківчани наприкінці поєдинку мали величезну перевагу, вони навіть забили ще один гол. На жаль, суддя вирішив, що в цьому епізоді м‘яч, відбившись від поперечки, не перетнув лінію воріт. Хоча гравці ФК «Жупан», які були поруч, стверджували протилежне.

Та все ж «Жупан» здобув дуже переконливу перемогу з рахунком – 4:0 і залишається лідером турніру.

Склад ФК «Жупан»: Хамуляк, Вергун, Леган, Голіян, Кисіль, Левицький, Новак, Мех, Козидра, Олег Пігура, Павлентій.

На заміну виходили: Володимир Пігура, Дорош.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини