Уночі п‘яний молодик залишив пів-Винник без світла

Жахлива дорожньо-транспортна пригода сьогодні, з 4 на 5 вересня, залишила пів-Винник без світла. З‘ясувалося, що місцевий мешканець, близько 04-20, утікаючи від поліції, не справився з керуванням свого легковика марки «Міцубісі» й врізався в електроопору. Наслідки зіткнення дуже важкі, бо молодик не лише розбив ущент свій транспортний засіб, але й збив бетонний стовп. Унаслідок ДТП значна

Жахлива дорожньо-транспортна пригода сьогодні, з 4 на 5 вересня, залишила пів-Винник без світла.

З‘ясувалося, що місцевий мешканець, близько 04-20, утікаючи від поліції, не справився з керуванням свого легковика марки «Міцубісі» й врізався в електроопору.

Наслідки зіткнення дуже важкі, бо молодик не лише розбив ущент свій транспортний засіб, але й збив бетонний стовп. Унаслідок ДТП значна частина мешканців Винник залишилася без електропостачання.

Правоохоронці з‘ясували, що водій перебував у стані сильного алкогольного сп‘яніння. Його з травмами госпіталізовано до одного медичних закладів. Пасажир легковика, який також був у стані сп‘яніння, відбувся легкими тілесними пошкодженнями й госпіталізації не потребував.

Близько 6-30 аварійна бригада електриків поновила електропостачання.

Зараз на місці ДТП перебувають правоохоронці, які з‘ясовують усі обставини злочину.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини