Свято крапки: учні СЗШ № 29 вчилися вірити в себе

Щоб додати дітям впевненості, в СЗШ № 29 організували Свято крапки. Учні, вчителі, керівництво прийшли на заняття в одязі або з аксесуарами, на яких були великі та малі крапки. У школі відзначили Міжнародний день крапки, демонструючи, як вдалі педагогічні рішення можуть допомогти дітям повірити в себе. «Історія цього свята пов’язана з книгою Пітера Рейнольдса «Крапка»

Щоб додати дітям впевненості, в СЗШ № 29 організували Свято крапки. Учні, вчителі, керівництво прийшли на заняття в одязі або з аксесуарами, на яких були великі та малі крапки. У школі відзначили Міжнародний день крапки, демонструючи, як вдалі педагогічні рішення можуть допомогти дітям повірити в себе.

«Історія цього свята пов’язана з книгою Пітера Рейнольдса «Крапка» (2003 р.), – розповіла заступник директора СЗШ № 29 з виховної роботи Оксана Хутка. – Творчі задатки є в кожної людини.  Але треба докласти зусиль, щоб це зрозуміти, або людину, яка допоможе їх віднайти. Про це – книга Пітера Рейнольдса «Крапка». Головна героїня книги, щоб довести, що вона не вміє малювати, тицяє олівцем на чистому аркуші паперу. Ця маленька крапка стала початком сюрпризів і відкриттів. Вчителька повісила аркуш із крапкою в себе над столом у золотистій рамочці. І це надихнуло дівчинку почати малювати».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини