Поблизу Винник споруджують додатковий з‘їзд з кільцевої дороги

«Винниківський Вісник»  уже розповідав про те, що біля нашого міста  тривають  роботи зі спорудження додаткового з‘їзду з кільцевої дороги. Його побудують  на існуючій транспортній розв‘язці в двох рівнях, яка розташована на пересіченні автомобільних доріг М-09 Тернопіль-Львів-Рава-Руська та М-06 Київ-Чоп. Метою цієї роботи є підвищення умов безпеки та покращення організації дорожнього руху. Для влаштування лівоповоротного з‘їзду

«Винниківський Вісник»  уже розповідав про те, що біля нашого міста  тривають  роботи зі спорудження додаткового з‘їзду з кільцевої дороги.

Його побудують  на існуючій транспортній розв‘язці в двох рівнях, яка розташована на пересіченні автомобільних доріг М-09 Тернопіль-Львів-Рава-Руська та М-06 Київ-Чоп. Метою цієї роботи є підвищення умов безпеки та покращення організації дорожнього руху.

Для влаштування лівоповоротного з‘їзду на автомобільній дорозі М-06 Київ-Чоп передбачено влаштування перехідно-швидкісної смуги для гальмування шириною 3,25 метра. Загальна довжина будівництва складає 361 м.

З‘їзд будують за параметрами автомобільної дороги другої категорії. Цим проектом передбачено встановлення огорожі, дорожніх знаків, нанесення розмітки, а також освітлення новозбудованого об‘єкта.

Зараз на згаданому об‘єкті працює багато потужної дорожньої техніки. Робота там кипить.

Замовником робіт виступила Служба автомобільних доріг у Львівській області.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини