У Винниках виступив Ігор Богдан

Сьогодні, 20 жовтня у Народному домі Винник відбувся концерт, який його організатори присвятили святу Покрови  й Дню захисника України. Патріотичні твори виконали ансамбль «Винниківчани» (художній керівник Володимир Завербний), юні вихованці Народного дому Винник Тамара Літовченко, Христина Леськів, Марта Ярема Діана Горін. Запальними танцями присутніх зачарували вихованці танцювального ансамблю «Сунички». Назар Папіж продемонстрував віртуозну гру на

Сьогодні, 20 жовтня у Народному домі Винник відбувся концерт, який його організатори присвятили святу Покрови  й Дню захисника України.

Патріотичні твори виконали ансамбль «Винниківчани» (художній керівник Володимир Завербний), юні вихованці Народного дому Винник Тамара Літовченко, Христина Леськів, Марта Ярема Діана Горін.

Запальними танцями присутніх зачарували вихованці танцювального ансамблю «Сунички».

Назар Папіж продемонстрував віртуозну гру на скрипці. Пані Євгенія Бульба прочитала вірш. А директор Народного дому Винник Наталія Вінярська (вона виступила організатором цього патріотичного заходу) зачарувала всіх присутніх виконанням  чудової української пісні.

Організатори концерту зробили винниківчанам приємний сюрприз, запросивши виступити у його програмі заслуженого артиста України Ігоря Богдана, який зараз мешкає зі своєю сім‘єю в Канаді.

Пан Ігор ще з кінця 70-років минулого століття своїми чудовими піснями відроджував Україну. Багато років він був солістом уславленого ансамблю «Ватра». Його пісні, його творчість знають, шанують і пам‘ятають. І сьогодні можна було в цьому переконатися. Бо слухачі з неймовірною радістю зустрічали кожну пісню Ігоря Богдана, підспівували йому й не шкодували гучних аплодисментів.

Також сьогодні присутні сердечно вітали наших захисників – винниківчан, які воювали в АТО. До привітань героїв-захисників долучився й пан Ігор Богдан.

Щирі слова подяки за це святкове дійство прозвучало з вуст заступника міського голови Винник Богдана Шустера.

Посадовець запросив знаного співака знову виступити з концертом у Винниках.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини