ФК «Жупан» стартував із двох перемог у «Кубку осені»

Сьогодні, 21 жовтня, винниківський футбольний клуб «Жупан» розпочав виступ у «Кубку осені». Поєдинки цього турніру відбулися на майданчику футбольної команди села Підбірці. О 12-00 винниківські футболісти зустрілися із командою господарів поля. Винниківські спортсмени мали повну перевагу в цій грі. Вже на 3-ій хвилині завдяки автоголу гравці ФК «Жупан» вийшли вперед. А другий м‘яч винниківчани забили

Сьогодні, 21 жовтня, винниківський футбольний клуб «Жупан» розпочав виступ у «Кубку осені».

Поєдинки цього турніру відбулися на майданчику футбольної команди села Підбірці.

О 12-00 винниківські футболісти зустрілися із командою господарів поля.

Винниківські спортсмени мали повну перевагу в цій грі. Вже на 3-ій хвилині завдяки автоголу гравці ФК «Жупан» вийшли вперед. А другий м‘яч винниківчани забили вже наприкінці матчу. Павлентій виконав передачу на Куція й останній сильно пробив повз воротаря господарів – 2:0. Із цим рахунком поєдинок завершився.

Далі винниківчанам довелося чекати на переможця матчу поміж командами з Дмитрович і Винничок. Гравці з Дмитрович першими пропустили гол у свої ворота. Але тішилися цим футболісти з Винничок мало часу, бо незабаром пропустили від суперників аж п‘ять голів! Лише наприкінці гри їм пощастило відквитати ще один гол.

Загальний рахунок цього матчу – 5:2 на користь футболістів із Дмитрович.

Після цього на поле вийшли команди з Винник і Дмитрович. Винниківські футболісти й у цьому поєдинку мали значну перевагу. Мали реальні нагоди відзначитися Чепіль і Леган. Стовідсотковий шанс утратили й гравці з Дмитрович, коли не реалізували пенальті. Основний час матчу завершився нічиєю – 0:0. Довелося суперникам пробивати серію пенальті. І тут свою високу майстерність продемонстрував воротар ФК «Жупан» Володимир Пігура, який зумів відбити три удари суперників!

Натомість, гравці винниківської команди Чепіль, Левицький і Леган пробили влучно – 3:0 – на користь ФК «Жупан».

Шкода, що ці поєдинки не відбулися у Винниках і уболівальники з нашого міста не побачили їх. Було дуже цікаво.

Склад ФК «Жупан»: Володимир Пігура, Вергун, Дмитрух, Дадак, Охендушкевич, Чепіль, Левицький, Павлентій, Новак, Олег Пігура, Куцій. На заміну виходили: Леган і Дорош.

На обидвох матчах ФК «Жупан» був присутній заступник міського голови Винник Богдан Шустер, який підтримував винниківських спортсменів.

Нагадаємо, що у своєму дебютному сезоні відроджений ФК «Жупан» посів перше місце в своїй підгрупі у чемпіонаті Пустомитівського району.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини