Ансамбль сучасного танцю «Карамель» до перемоги на міжнародному фестивалі привела «Пастка»

Ансамбль сучасного танцю «Карамель» до перемоги на міжнародному фестивалі привела «Пастка»

Протягом 2-4 листопада вихованці зразкового ансамблю сучасного танцю «Карамель» БДЮТу м. Винники взяли участь і перемогли на V Міжнародному мистецькому фестивалі-конкурсі «Grand Fest Кам’янець-2018». І місцем журі відзначило середню групу колективу, учасники якої вдало виконали хореографічну композицію «Пастка». Високий результат і на рахунку старшої групи «Карамелі» – ІІ місце за композицію «Сяйво дитячих мрій». До

Протягом 2-4 листопада вихованці зразкового ансамблю сучасного танцю «Карамель» БДЮТу м. Винники взяли участь і перемогли на V Міжнародному мистецькому фестивалі-конкурсі «Grand Fest Кам’янець-2018».
І місцем журі відзначило середню групу колективу, учасники якої вдало виконали хореографічну композицію «Пастка».

Високий результат і на рахунку старшої групи «Карамелі» – ІІ місце за композицію «Сяйво дитячих мрій».

До цих перемог «карамельок» привели щоденною працею, цікавими постановками і порадами керівник зразкового колективу Христина Мелимук і педагог-хореограф Анастасія Селезньова.

Організатори фестивалю-конкурсу дали можливість учасникам не тільки поборотися в майстерності та талановитості в конкурсній програмі за жанровими номінаціями, а й запропонували цікаве дозвілля (екскурсії, майстер-класи) в одному із семи чудес України, в мальовничому та гостинному місті Кам’янці-Подільському.

Фото з нагородження за танець “Пастка”.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини