У Винниках провели толоку

Сьогодні, 9 листопада, у Винниках відбулася толока. Учні винниківських шкіл прибирали Хресну дорогу в лісі –  на в‘їзді у Винники та прилеглий до неї лісовий масив. На жаль, цей мальовничий куточок нашого міста постійно засмічують невідомі особи. Ці люди навіть не зважають на те, що там споруджено Хресну дорогу. Першим на прибирання прибув отець Петро

Сьогодні, 9 листопада, у Винниках відбулася толока.

Учні винниківських шкіл прибирали Хресну дорогу в лісі –  на в‘їзді у Винники та прилеглий до неї лісовий масив.

На жаль, цей мальовничий куточок нашого міста постійно засмічують невідомі особи. Ці люди навіть не зважають на те, що там споруджено Хресну дорогу.

Першим на прибирання прибув отець Петро Паньків, який один і розпочав роботу. Згодом йому на допомогу прийшли учні всіх винниківських шкіл. Отець Петро Паньків спільно з дітьми й їхніми педагогами, а також із представниками Винниківської міськради, помолився за те, щоб з Божою допомогою втілити сьогоднішній задум (проведення толоки) в життя якнайкраще.

Школярі, немов працьовиті мурашки, швиденько зібрали дуже багато твердих побутових відходів. Незабаром уся територія вражала чистотою.

Винниківська міська рада забезпечила учасників толоки рукавичками й пакетами для збору твердих побутових відходів, а також надала транспорт для вивезення зібраного сміття.

Після толоки всіх її учасників пригостили смачним печивом і гарячим чаєм.

Просимо всіх винниківчан, яким небайдужа доля рідного міста, не смітити в лісі та в місті.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини