Інтелектуальний конкурс «Еврика» згуртує школярів України в роботі над трьома дослідницькими проектами

Інтелектуальний конкурс «Еврика» згуртує школярів України в роботі над трьома дослідницькими проектами

19 листопада у Винниках розпочнеться Всеукраїнський інтелектуальний конкурс «Еврика», що започаткований у 2016 році Винниківською санаторною школою-інтернатом і ГО «Школа мрій». Уже втретє у Винниках протягом тижня відбуватиметься знакова подія в освітньому житті держави – обдаровані діти матимуть нагоду показати і розказати про свої дослідницькі вміння. «У попередні роки учасники представляли науково-дослідні проекти на суд

19 листопада у Винниках розпочнеться Всеукраїнський інтелектуальний конкурс «Еврика», що започаткований у 2016 році Винниківською санаторною школою-інтернатом і ГО «Школа мрій».

Уже втретє у Винниках протягом тижня відбуватиметься знакова подія в освітньому житті держави – обдаровані діти матимуть нагоду показати і розказати про свої дослідницькі вміння.

«У попередні роки учасники представляли науково-дослідні проекти на суд компетентного журі, отримали новий досвід і нові знайомства, – зазначають організатори. – Цього року конкурс «Еврика» відбуватиметься в новому форматі. Учасники не представлятимуть своїх «домашніх» робіт, а працюватимуть над новими відкриттями».

Три команди, в яких працюватимуть учасники з різних куточків України, реалізовуватимуть проекти «Музей догори дригом», «Макет смарт-класу», «Право на місто».

Науково-дослідними майданчиками для втілення креативних ідей юних науковців слугуватимуть Дім І.Франка, Львівський природничий музей, IT STEP University та Український католицький університет.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини